Bygg Ljusdal

Välkommen till Mellanljusnans Bygg – bygg Ljusdal

Kvalitativa tjänster

Inget bygg- eller renoveringsprojekt är varken för litet eller för stort för oss här på Mellanljusnans Bygg. Vi vänder oss till alla i Ljusdal som behöver hjälp med bygg. Alla får hjälp utifrån sina önskemål och behov. Vårt arbete präglas av kompetens och erfarenhet. Behöver du ett byggföretag är du välkommen att kontakta oss. Tillsammans lägger vi upp en plan som är till belåtenhet för bägge parter.

Vi lämnar alltid efter oss ett väl utfört arbete och givetvis erbjuder våra potentiella kunder en offert som inte kostar någonting. Både privatpersoner och företag vänder vi oss till. Vårt tjänsteutbud kan du läsa mer om här. Desto snabbare du hör av dig, desto snabbare får du hjälp!

Bygg & Renovering

Tack vare vår gedigna kompetens har vi möjlighet att erbjuda det allra mesta inom bygg och renovering. Både invändiga och utvändiga arbeten utför vi, och vi väljer endast byggmaterial i prima kvalitet. Kort och koncist, vi hjälper dig med bygg!

nöjda kunder

100 procent nöjda kunder, alltid, det är vårt motto. En god kommunikation säkerställer att alla som anlitar oss erhåller den hjälp som efterfrågas. Den tidsram som avtalats håller vi oss också till. Vi är din trygga byggpartner!

Var finns vi?

Vårt företag finns i Ljusdal och vi vänder oss till alla som befinner sig i eller i omnejd utav Ljusdal, till exempel i Hudiksvall eller Järvsö. Vi kan eventuellt även hjälpa även er i andra städer, vi stänger inte dörren för någon!

Vill ni veta mer?